Calisthenics i Malmö | CityFitness Personlig Träning

Calisthenics i Malmö

Calisthenics växer och jag personligen tror att 2014 kommer handla om funktionell kroppsviktsträning – precis vad calisthenics/street workout handlar om! I Malmö finns det numera ett bra antal platser att utöva calithenics på, här nedan listar jag några st.

Bulltofta rekreationsområde

Här hittar du det kompletta utomhusgymmet för koppsviktsträning. Här kan du utan problem göra dips, pull-ups, muscle ups, human flag och push-up övningar. Detta utomhusgym passar de som är ute efter möjlighet att utöva alla delmoment som innebär calisthenics, från enkla till avancerade övningar.

Rosengård

Mitt i Rosengård, på område Örtagård hittar du ett trevligt utomhusgym. Detta utomhusgym passar nybörjare och de som inte behöver öva på mer avancerade moment i calisthenics, även om man kommer en bra bit med detta gym. Kan upplevas som stökig miljö då det ligger nära en lekplats för barn.

Malmö Bokskog

Ute i bokskogen hittar du denna sköna utomhusparken för kroppsviktsträning! Allt är byggt i trämaterial. Relativt lugn miljö för den som vill bort från ett stökigt centrum. Kan upplevas som för tjocka trä-”rör”.

Bokskogen

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *