Ett halvår som personlig tränare - CityFitness PT

Ett halvår som personlig tränare

Nu har jag varit personlig tränare i ett halvår. Det är en rätt så stor kontrast gentemot vad jag sysslar med annars, att bygga hemsidor. Där sitter jag framför datorn i mitt lilla hörn och kommunicerar inte med någon på nästan hela dagen. Är det någon kontakt så sker det i form av snabba samtal eller via sociala medier. Jag är nämligen egenföretagare även där, så det blir tämligen osocialt om dagarna…

Personlig träning – det bästa valet jag gjort i mitt liv

Med en förkärlek till träning väcktes intresset för att arbeta som personlig tränare. Jag var rätt trött på att sitta framför datorn hela dagen och stirra in i skärmen. Att bygga hemsidor är fortfarande något jag gillar, det är fortfarande jag i mitt element, men det blir för mycket och är inte det minsta hälsosamt. Jag ville hitta en balans – vilket jag nu har gjort!

Träning med kunder rullar på fint samtidigt som jag har min webbdesign-verksamhet vid sidan. Båda går bra hand i hand eftersom de är två totala motsvarigheter till varandra. När jag arbetar som personlig tränare får jag möjligheten att vara social, pratsam samtidigt som jag peppar och motiverar en annan människa till att må lika bra som jag gör tack vare träning. När jag däremot arbetar som webbdesigner sitter jag tyst, lyssnar på musik och är lugn och stilla.

Dessa kontraster har gett mig en bra balans i livet och just nu känns det väldig bra, även om jag arbetar på att PT-verksamheten ska öka.

Framtiden

Framtidsplanerna är många. Workshops, gruppträning, gruppass m.m står på agendan. Det är svårt att inte inspireras av alla olika grupper och föreningar som springer runt på Pildammsparken i Malmö och utför alla möjliga sorters träning.

Planerna är även att Barzoholics ska växa, i vilken riktning är jag osäker på men det sker redan i dagsläget. Det är möjligen bara att vara öppen och se vart det leder, för det har blivit bra hittills genom att bara låta det växa organiskt.

Känner du inte till Barzoholics så rekommenderar jag att du tittar här:

Barzoholics Street Workout – Don't forget to workout!

 

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *