Köpa Träningsprogram | CityFitness Personlig Träning

Träningsprogram för Nybörjare, Medium eller Avancerade träningsentusiaster!

 

Du har nu möjlighet att införskaffa ett eller flera färdiga träningsprogram speciellt framtagna för dig som vill sätta igång eller avancera i kroppsviktsträning. Du kan välja mellan 3 olika träningsprogram, Nybörjare, Medium och Advanced!

Träningsprogram för dig som är ny i kroppsviktsträning!

Programmet för dig som är redo att börja utveckla styrka och kroppskontroll med kroppsviktsträning. Programmet är anpassat för dig som är ny för styrketräning och vill börja träna styrka och kontroll.

Du kommer dessutom utveckla balans, rörlighet och muskeluthållighet med hjälp utav kroppsviktsträning. Passar utmärkt som komplement till annan träning ex. bollsport, kampsport eller konditionsidrott.

Läs mer

790.00 SEK – Köp Beginner Inklusive moms

Träningsprogram för dig som har kommit en bit!

Ett träningsprogram anpassat för dig som har träningsvana och styrketränat tidigare men vill utveckla både styrka, kroppskontroll och rörlighet.

Du bör kunna behärska grundläggande övningar så som klassiska armhävningar och knäböj med kroppsvikt. Fokus ligger på kroppskontroll kombinerat med styrka en kombination som kommer ta övingarna från basic till utmanande.

Läs mer

990.00 SEK – Köp Medium Inklusive moms

Träningsprogram för dig som vill avancera!

Träningsprogram för dig som har erfarenhet utav mer avancerad kroppsviktsträning. Fokus kommer ligga på avancerade helkroppsövningar. Det avancerade passet kräver mer träningtid och kommer utmana såväl styrka som kontroll. Du bör ha en god kroppskontroll och grundstyrka för att tillgodogöra dig passet. Övningar som ingår är till exempel muscle ups, levers och och pistols.

Läs mer

990.00 SEK – Advanced Inklusive moms

 

Träningsprogrammen består av:

check12 VECKORS TRÄNINGSPROGRAM

  • Instruktionsfiler med detaljerade övningar och program.

check3-6 PASS I VECKAN

  • En bra start för dig som vill komma igång med träningen!

checkINSTRUKTIONSFILMER

  • Videoklipp som visar hur du utför specifika övningar!

checkKOSTNADSFRI SUPPORT!

  • Hör av dig till oss vid frågor och funderingar – utan extra kostnad!