Personlig träning för företag | CityFitness Företagsanpassad

Personlig träning för företag

”Det är ingen tvekan om att  det är ett vinnande koncept att satsa på personalens hälsa i företaget! Det ökar inte bara prestationerna och produktiviteten, det minskar även både sjukfrånvaro och sjuknärvaro.”

Företagsanpassad personlig träning med CityFitness PT innebär att personalen genomgår ett gruppass med olika träningsmoment som alla deltagare klarar av! Det är roligt, kreativt samt motiverande träning som garanterat får upp flåset och välmåendet!

Givetvis går det bra att ha gruppträning för flera eller personlig träning för enskilda i företaget. Kontakta mig för mer information!

Varför välja en personlig tränare?

Det blir allt vanligare med att ha en personlig tränare, samtidigt som det är ett väldigt effektivt sätt att få resultat. Den som väljer att anlita en personlig tränare får mycket mer utav sin träning och märker större skillnader på kortare tid. Jag som personlig tränare kan hjälpa dig och ditt företag med allt från att komma igång med träningen, till att ta fram skräddarsydda program för just ert ändamål. Exempelvis att gå ner i vikt eller att bli starkare.

 

INTRESSEANMÄLAN

Din e-post:*
Telefon: