Personlig Tränare i Malmö - City Fitness

Om City Fitness

”Den mänskliga kroppen är kapabel till mycket mer än vad man tror. Genom träning med City Fitness kommer du att förundras över din egen förmåga till styrka, balans och uthållighet samtidigt som du får den kropp och hälsa som du är ute efter!”

backlever2

Bakom City Fitness hittar du Antonio Riveras, träningsentusiast och licensierad personlig tränare.

Träning ska vara roligt, samtidigt som det ska få dig att må bra i längden. Vare sig du rör dig för lite eller för mycket i vardagen så är träning en viktig aspekt för att underhålla din kropp. Det är här jag kommer in i bilden.

Jag heter Antonio Riveras och bor i den vackra staden Malmö. Jag är lic. personlig tränare, kostrådgivare och diplomerad coach för kroppsviktsträning.
Jag fokuserar på funktionell träning som bygger stabilitet, smidighet och styrka.

Jag startade City Fitness för att jag har en fast övertygelse om att alla mår som bäst när de är aktiva och rör på sig. En glad kropp ger ett glatt sinne. Givetvis har vi alla olika förutsättningar – och det är mitt jobb att hjälpa dig hitta rätt utgångspunkt.

Boka en kostnadsfri konsultation »

Konceptet bakom City Fitness

Träning ska vara roligt och effektivt. Det är även viktigt att du kan träna var du vill, vilket är något jag strävar efter att du ska få göra när du tränar med mig. Du kan träna inne på gymmet eller ute i naturen, valet är upp till dig och jag anpassar mig efter dina behov och möjligheter. Vart du än väljer att träna ska det vara utmanande, för en utmanande träning ger resultat – och det gör även att du känner dig nöjd och fulländad i slutet av passet!

Här på City Fitness är det mycket fokus på kroppen och den egna kroppsvikten. Genom träningsformen calisthenics kombinerat med traditionell styrketräning hjälper jag dig att komma igång med din träning.

Läs mer om Personlig Träning »
Läs mer om Personlig Träning för Företag »

Boka en kostnadsfri konsultation »

  Artiklar

  • Komplett träningsprogram calisthenics

   Posted by City Fitness on april 6, 2016

   I samarbete med personliga tränaren och dietisten Hillevi Sautter från Göteborg har vi tagit fram ett unikt träningskoncept för alla som vill komma igång med kroppsviktsträning. Revolution Fitness består av 3 olika träningsprogram med inriktningen progressiv kroppsviktsträning. Programmen finns i 3 olika nivåer som sträcker sig från Nybörjare till Avancerad. Alla program kommer med videoinstruktioner …

  • Träning i Barcelona – uppvisning av styrka!

   Posted by City Fitness on oktober 22, 2015

   Det blev en liten semester till Barcelona under september månad. Barcelona har nyligen byggt en väldigt bra träningsanläggning i anslutning till stranden Barceloneta. Så här såg det ut när jag hade vilat ett litet tag och sedan bestämde mig för att träna på denna härliga anläggningen!

  • Calisthenics Personlig Träning – Känslan av att träna!

   Posted by City Fitness on augusti 25, 2015

   Då var det dags för en ny fräsch video från CityFitness och Barzoholics. Denna video vill förmedla känslan i hur det är att träna calisthenics. Tur nog så fick vi en sommar detta året, även om den kom sent! Hoppas ni tycker om videon!  

  • Växtproteiner – var flexibel med kosten!

   Posted by City Fitness on juni 23, 2015

   I jakt på styrka, välmående och en estetiskt tilltalande kropp är det många som söker sig till protein. Massor med protein. Personligen så försöker jag givetvis fylla mitt proteinbehov, men fokuserar även på att få i mig näringsrik mat. Det handlar om mineraler, fibrer, vitaminer m.m. inte bara kolhydrater, fett och protein. I jakt på …

  • Träning med romerska ringar

   Posted by City Fitness on juni 15, 2015

   I jakt efter kompletterande träning har jag funnit romerska ringar vara ett bra alternativ om man vill göra något annorlunda med sin träning! Romerska ringar ger dig en annan typ av stabilitet, jämfört med vanliga stänger (bars) som är det vanligaste nuförtiden. Tillsammans med grabbarna Barzoholics testade jag på lite ringträning ute på en strand i …