Personlig Träning med City Fitness | CityFitness Personlig Träning

Personlig Träning

Utomhusträning i Malmö med City Fitness PT

Det blir allt vanligare med att ha en personlig tränare, samtidigt som det är ett väldigt effektivt sätt att få resultat. Den som väljer att anlita en personlig tränare får mycket mer utav sin träning och märker större skillnader på kortare tid. Jag som personlig tränare kan hjälpa dig med allt från att komma igång med träningen, till att ta fram skräddarsydda program för just ditt ändamål. Exempelvis att gå ner i vikt eller att bli starkare.

NYHET: Nu finns det även möjlighet för personlig träning i Lomma!

Hur går det till?

Med mig som personlig tränare får du en god struktur i din träning. Mitt mål är att hjälpa människor komma igång med en hälsosam livstil och att inspirera och motivera. Så här går det till när du har personlig träning med mig:

Konsultation

Första gången vi träffas är på en kostnadsfri konsultation. Fokus under konsultationen ligger på dig som kund och vi går tillsammans igenom dina behov, förutsättningar och vad du är ute efter. Viktigt för mig att veta är din tidigare träningsbakgrund, eventuella skador och sjukdomar samt ditt mål/syfte med träningen. Denna konsultation ligger som grund för ditt träningsprogram.

Boka en kostnadsfri konsultation »

Kapacitetsanalys

Under en kapacitetsanalys ser vi igenom din fysiska status. Tester genomförs som vi sedan kan jämföra med det slutgiltiga resultatet. Genom detta kan vi tillsammans se hur du utvecklas på vägen mot dina mål.

Träningsprogramcity5.0cd0e9baa0

Utifrån konsultationen samt kapacitetsanalysen tar vi tillsammans fram en plan där vi gemensamt kommer överens om hur du ska uppnå dina träningsmål. Hur ofta du träffar din tränare är upp till dig. En del väljer att träffas en gång per vecka medan andra föredrar att ses ofta. Det finns även de som vill ses mer sällan och träna på egen hand.

Träningspasset

Jag som personlig tränare är med dig genom hela passet. Fokus ligger helt på dig där jag hjälper dig att utföra träningen med rätt teknik samt att peppa och motivera dig till att göra så mycket du orkar. Det är extra viktigt för mig som personlig tränare att du känner att du åstadkommit något extra bra efter att träningspasset är slut.

Uppföljning och tester

För att uppnå så bra resultat som möjligt är det viktigt att variera träningen. Därför skrivs regelbundet nya träningsprogram som är anpassade efter dina målsättningar och behov. Jag som personlig tränare finns hela tiden vid din sida på resan mot dina mål.

Träning i Malmös fina utegym!
city8.41b49a9e39

Med mig som personlig tränare får du möjligheten att träna ute i naturen, på ett av Malmös fina utegym! Träning sker i någon av stadens vackra parker med hjälp av träningsredskap som jag tar med mig till passet eller som finns tillgängliga. Jag är förutom PT även certifierad coach för träning med egen kroppsvikt och kan hjälpa dig nå dina mål även om vi inte befinner oss på ett vanligt gym. Oavsett vad du väljer så anpassar jag mig efter dina behov!

 

INTRESSEANMÄLAN

Din e-post:*
Telefon: