Toughest Training | CityFitness Personlig Träning

[rev_slider toughest]

Nu har du möjligheten att boka in ett eller flera PT-pass med mig på den grymma anläggningen – Toughest Lab!

Här får du ta del av Sveriges bästa hinderbanegym genom ett funktionellt träningspass där jag går igenom grundläggande träning för olika typer av hinder samt vad du ska tänka på om du bestämmer dig för att tävla i Toughest OCR.

Med över 30 olika hinder och redskap fördelat på 600 kvm utgör det en unik miljö och träningsmöjlighet.

På plats finns jag, som erbjuder er allt ifrån introduktion i hinderbaneträning till mer avancerad teknikträning för den erfarne utövaren. Här på Toughest Lab vill jag inspirera och utvecklar er till att pressa fysiska och mentala barriärer till att stärka den individuella prestationen eller gruppdynamiken genom teambuildande aktiviteter.

 

Beginner och PT

TräningspassInformationTidPris
BeginnerDetta passet ger grunderna till hinderbanelopp och träning. Nivån är något som alla klarar av och är till för att göra er bekväma och trygga med hinderbanor, men samtidigt utmana er till utveckling.1h200 SEK
PTIndividuella träningspass med mig! Jag erbjuder individuell träning för alla nivåer. För de som vill träna tillsammans erbjuder vi även PT-duo där ni tränar tillsammans mot gemensamma mål och utmaningar. 1hDagtid - 600 SEK / Kväll - 1000 SEK

På Toughest Lab håller jag i nybörjarpass samt personlig träning individuellt eller i grupp! Varje Beginner-pass är på måndagar kl 18:00.

Boka ditt pass!

Gruppträning

AntalTidPris
4-81 - 1,5h3000 SEK
9-121 - 1,5h4000 SEK
13-301 - 1,5h5000 SEK

PT-ledda gruppträningar för företag eller privatpersoner. Du bokar hela salen för en timme och tränar med mig som personlig tränare.

Boka ditt pass!