Utomhusträning i Malmö | CityFitness Personlig Träning

Utomhusträning i Malmö

City Fitness PT är  lic. personlig tränare och certifierad instruktör för kroppsviktsträning. Kroppsviktsträning är givet när det kommer till utomhusträning. Ta del av mina erfarenheter med utomhusträning i Malmö Stad!

Malmö har bokstavligen exploderat vad gäller träning utomhus. Utomhusträning ger många nya möjligheter vad gäller träningsform. Där kan man vara kreativ i sitt upplägg för det finns egentligen inga hinder, bara mål!

I Malmö har vi flertalet utegym och även en del parker att ta till oss för att gå ut och träna!

Pildammsparken

6 pildamm1

 

Det finns 2 olika utegym i Malmö och båda är hur grymma som helst! Hit tar jag mina kunder för at ge dem en varierad träningsform med hela kroppen som utgångspunkt. Här tränas ben, bål, rygg, armar och muskler som du inte ens visste att du har!

Tallriken

tallrik2 tallrik Pildammsparken2(2)

I mitten av Pildammsparken hittar du ”Tallriken”. Här ser du folk träna varje dag, i olika grupper och olika träningsformer. Det är helt otroligt hur utomhusträning har exploderat i Malmö!

Bulltofta

10414017_620016208094790_224301_n bullt Bulltofta+utegym_malmose(4)

Bulltofta var det första utegymmet som byggde i Malmö. Gymmet är av lagom storlek och lämpar sig bra för de som vill komma bort från bruset medan de tränar. Hit tar jag mina kunder som bor nära Bulltofta, då det är liten bit från centrum. Även här finns möjligheter att träna hela kroppen och vara kreativ i sitt träningsupplägg!

Bor du i Malmö? Tränar du utomhus? Isf, var?!

Kom i kontakt med mig för mer information om utomhusträning!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *